Windsurfen

Windsurfles

In één uur leer je heen en weer surfen, keren en de basis van het sturen. Jouw privé-instructeur surft met je mee om voorbeelden en aanwijzingen te geven. Je vaart op een stabiel board met een zeil dat past bij jou en bij de wind. Zo zijn alle voorwaarden aanwezig om snel en succesvol te leren windsurfen.

Basiscursus windsurfen

Wanneer je tijdens de eerste surfles de smaak te pakken hebt gekregen, kun je doorgaan met de cursus. In de volgende vier lessen leer je alle koersen varen, snelle overslag, (longboard) gijpen en opkruisen. Elke les begint met theorie. Meteen daarna ga je het geleerde in de praktijk brengen. Bij de cursus krijg je drie uren materiaalhuur gratis. Je kunt dus drie keer zelfstandig oefenen wat je in de les geleerd hebt. Tijdens de cursus bereid je je voor om daarna zelfstandig verder te gaan met windsurfen. Maak een afspraak voor je eerste les! Bel Lisette, 06-30414876

Kindercursus windsurfen

Bij Skills kun je leren windsurfen zodra je kunt zwemmen! Als je de eerste les erg leuk vond, ga je door met de kindercursus. Spelenderwijs leer je in drie lessen heen en weer gaan, de overstag, gijpen, sturen en hoe de wind werkt... 
Jouw privé-instructeur vaart met je mee! Deze cursus is speciaal voor kinderen tot 10 jaar.

Gevorderden cursus windsurfen

Kun je al surfen, maar wil je leren beachstarten, trapezevaren, planeren, voetbanden varen, waterstarten of gijpen (powergijp)? Bij Skills krijg je de essentiële tip op het juiste moment. Afhankelijk van je niveau bekijken we samen wat voor jou de volgende stap is. 
De 'cursus gevorderd windsurfen' bestaat uit drie privé-lessen van een uur en twee uren oefenen op ons materiaal. Gebruik van een trapeze is inbegrepen.

Wie weet surf jij over een paar jaar net als Skills-instructeurs op Wijk aan Zee... (backloop: Lotje Nieuwenhuis)


Prijzen

Een les duurt een uur, waarbij materiaal en wetsuit zijn inbegrepen. De basiscursus bestaat uit 5 lessen en 3 keer een uur vrij surfen. De kindercursus bestaat uit 3 lessen. De gevorderden cursus bestaat uit 3 lessen en 2 keer een uur vrij surfen. 

Privé-les € 47,-
Les met z’n tweeën p.p € 37,-
Privé-cursus € 235,-
Cursus met z’n tweeën p.p € 190,-
Kindercursus € 120,-
Cursus gevorderd privé € 155,-
Cursus gevorderd 2p € 125,-
Huur board, zeil & wetsuit p/u € 17,-
Huur gevorderden materiaal
incl. trapeze per 2 uur € 45,-

Locatie & Openingstijden

Windsurfschool Skills is een mobiele school met als basis Camping de Bearshoeke in Oudega (SWF), vlakbij Heeg en Sneek. Hier surfen we op De Oudegaaster Brekken; een rustig water, omdat het geen doorlopende vaarroute is. Met de trailer of met de surfboot trekken we van daaruit Friesland in. Waar u ook verblijft in het Friese Meren gebied, we zijn altijd in de buurt! Windsurfschool Skills is in het voor- en najaar geopend in de weekenden. In de zomer geven wij elke dag les! (4 juli t/m 23 augustus)

SUP 

Stand Up Paddle

Als je niet weet wat dit is, kijk je raar op als je een SUP-per tegenkomt in een sloot of kanaal. Maar wie eenmaal geproefd heeft aan deze snelgroeiende sport, weet hoe heerlijk het is om rustig rond te peddelen door sloten, kanalen en over meren. 

Vanuit Oudega kun je op de SUP een geweldige kanoroute volgen, waar het deels verboden is voor motorboten. Lekker rustig dus! 

Bij Skills kun je SUPboards en peddels huren en krijg je een waterkaart, kompas en waterdichte tas (voor telefoon) mee. Neem van tevoren contact op, zodat we boards kunnen reserveren. 

Ook leuk als bedrijfsuitje, kinderfeestje of met een groep vrienden... 

Windsurfen in Groningen en Zeeland of Kitesurfen in Friesland

Skills is vrienden met drie andere leuke surfscholen. Woon je in Groningen en wil je windsurfles op het Hoornsemeer? Kijk eens op de website van SUP Experience

Ga je op vakantie in Zeeland, dan ben je welkom in het kleine surfparadijs van Windsurfschool de Veerse Dam

En wil je leren kitesurfen? Dan heb je gegarandeerd een onvergetelijke tijd bij Kite Mobile